"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir günlük kayıp 10 milyar dolar

22 Mart 2025, Cumartesi 15:15
Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasıyla Türkiye ekonomisinin 10 milyar dolar kaybettiğini belirterek, “Hükümet bin TL verip vermemeyle ilgili tasarruf yaparken, 10 milyar doları böldüğümüz zaman 16 milyon emekliye şu anda şu anda kişi başı 25 bin 665 lira bayram ikramiyesi ödeyebilecekti. Bunun sadece emekliye maliyeti 25 bin 665 TL. Dolayısıyla Türkiye fakirleşmiştir” dedi.

TBMM - Anka

Okunma Sayısı: 907
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    23.3.2025 06:04:46

    İktidarın öyle bir derdi yok.Bu iktidar YENİASYA Gazetemizin hakkı olan çok düşük meblağları dahi engel olurken diğer taraftan kapatacağı basın organlarını alan yandaşına 30 milyardan fazla bir kamu kaynağını verecek kadar hak,hukuk,adalet'ten uzak bir zihniyettir. Zaten KKM diyerek bu milletin 2 trilyona yakın parasını faizci yandaşlarına aktarmadılar mı.Hala da aktarıyorlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı