13 Şubat 2011, Pazar
Alpella Çikolata, şimdi daha bol sütlü.
Yirmi iki çeşit ürün yelpazesine sahip Alpella, “bi’ dolu sütü”, ve ağızda eriyen yeni formülü ile piyasalarda. Kare, tablet, baton, fişek... Bütün bu çeşitler bol sütlü ve tüketicilerin severek tükettiği fındık, fıstık, badem, karamel, hindistan cevizi ve süt kremasından oluşuyor.
Okunma Sayısı: 1928
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.