"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayet-Hadis

27 Mart 2013, Çarşamba
..Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad etmek ise onların hoşlarına gitmedi de, “Bu sıcakta cihada çıkmayın” dediler. Sen, “Cehennem ateşi daha sıcaktır” de. Keşke anlayabilselerdi!
Tevbe Sûresi: 81 / Âyet-i Kerime Meâli
 
Allah′ım, aramızı ıslâh eyle. Kalblerimizi birbirine ısındır. Bizi se­lâmet yollarına hidâyet eyle. Bizi karanlıklardan kurtarıp nura gö­tür. Bizi açığıyla, gizlisiyle bütün
çirkin günahlardan koru.
Câmiü’s-Sağîr, No: 865 / Hadis-i Şerif Meâli
Okunma Sayısı: 646
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı