"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye gri listeden resmen çıktı

28 Haziran 2024, Cuma 17:00
Türkiye, Mali Eylem Görev Gücü (FATF) kararı sonrası 3 yıl aranın ardından gri listeden resmen çıkarıldı. Türkiye’nin gri listeden çıkarılması iş dünyasını da memnun ederken, “Olumlu etkilerini göreceğiz.” yorumu geldi.

Ekonomistler de gri listeden çıkarılma kararı ile birlikte Türkiye’ye yabancı yatırımcı gelir yorumunda bulundular. Türkiye, Singapur’da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu’nun ardından Ekim 2021’den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan uzmanlar, gri liste kararıyla artık uluslararası yatırımların önünde engel kalmadığını ifade ettiler. Uzmanlar, alınan kararla artık fonların Türkiye’ye yatırım yapabileceğini söylediler.

Okunma Sayısı: 670
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı