"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis, Mahmud Abbas için toplanıyor

13 Ağustos 2024, Salı
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14-15 Ağustos tarihlerinde Türkiye’yi ziyaret edecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un, Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın ziyareti dolayısıyla yaptığı olağanüstü toplantı çağrısı üzerine Meclis Genel Kurulu 15 Ağustos’ta toplanacak.

Olağanüstü toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Kurul Salonu’nda katılacağı öğrenildi.  Olağanüstü toplantıyı Kurtulmuş yönetecek. Genel Kurulda ilk olarak Kurtulmuş konuşacak. Kurtulmuş’un ardından Abbas, Genel Kurul’a hitap edecek. Hatay’dan TİP milletvekili seçilen ve daha sonra vekilliği düşürülen Can Atalay hakkında verilen Anayasa Mahkemesi kararının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından CHP, DEM Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti, TİP ve EMEP temsilcileri, olağanüstü toplantı çağrısına ilişkin hazırlanan dilekçeyi Meclis Başkanlığı’na teslim etmişti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un olağanüstü toplantı talebini kabul etmesi beklenirken, toplantı tarihinin 16 Ağustos Cuma olması öngörülüyor.

Ankara - Anka

 

Okunma Sayısı: 884
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arslan

    14.8.2024 20:48:08

    Ben bu adamı ister istemez sevmedim Neden ? Bu Gazze meselsinden sonra bir gün Gazze ye Gazze katliamlarına deginmedien ufak bir çözümden bahsemmedi Onun için devmiyorum Yani bu Filistin ve Gazze liderleri kendi sralarida anlasamiyorsa,birlesemiyorsa Bu işin sonu ne olacak Allah'ım Selam ve dua

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı