"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’da toplu taşımaya zam

26 Temmuz 2024, Cuma 17:00
Akaryakıt fiyatlarındaki artış, toplu ulaşıma zam olarak yansımaya devam ediyor. Son olarak İstanbul’da toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı.

Yapılan zam sonrası tam bilet ücreti 20 liraya, öğrenci bileti 9,76 liraya, aylık Mavi Kart abonman ücreti 1570 liraya, öğrenci abonman ücreti 282 liraya yükseldi. Metro ve metrobüste en uzun mesafe ücreti 27,13 liraya, Marmaray’da en uzun mesafe ücreti 44,27 liraya çıkarıldı. Taksilerde taksimetre açılış ücreti 30 liraya, mesafe ücreti kilometre başına 20 liraya, zaman tarifesi ücreti saatlik 235 liraya, sarı taksi indi-bindi ücreti ise 100 liraya çıktı. Minibüslerde en kısa mesafe ücreti 18 liraya, okul servis ücretlerinde 0-1 kilometre arası mesafe ücreti yüzde 16 zamla 1665 liradan 1931,40 liraya yükseldi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 888
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı