Selva, iftar sofralarını süsleyecek |
Geleneksel iftar sofralarında misafirlerine değişik lezzetler sunmayı arzulayan marifetli hanımlar, Ramazan ayında Selva Gıda’nın birbirinden farklı tarifleri sayesinde makarnayı ana yemek olarak sunacak. Fırında makarna kebabı, çoban kavurmalı, misket köfteli, musakkalı, tas kebaplı ve menemenli makarna gibi ana yemeklerin yanı sıra, çorba ve salataların içindeki şehriye ve makarnalarla iftar sofraları renklenecek. “Selva Ziyafet Sofrası” serisi makarnayı ziyafete dönüştürmek için ev hanımlarının vazgeçilmez tercihi olacak. Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişmiş en kaliteli “Amber Durum Buğdayı” irmiğinden üretilen “Selva Ziyafet Sofrası”, ülkemizde ilk kez üretilen Yassı Çubuk ve Kristal Kesme çeşitleriyle iftar sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday. |
18.07.2009 |