14 Mayıs 2013, Salı
ATLETİCO Madrid’de forma giyen yıldız oyuncu Arda Turan, cuma günü oynanacak Kral Kupası finalinde Real Madrid’i yenmeleri halinde saçlarını keseceğini söyledi. Milli futbolcu, takımın sponsoru “Mahou’nun sorusu” başlığı altında, Twitter üzerinden taraftarların sorularını cevapladı. Arda Turan, “Real Madrid’e karşı kazanmak için kilit nokta ne olur?” sorusuna, “Sonuna kadar savaşmak ve sahada herşeyimizi vermek zorundayız. Kazanmak için 90 veya 120’lık bir maç olacak.” cevabını verdi.
“Final öncesinde kendini ve takım arkadaşlarını nasıl görüyorsun?” şeklindeki soruya milli futbolcu, “Mental olarak da fizik olarak da hazırız. Finali kazanmak için herşeyi yapacağız. Başaracağımıza inanıyoruz biz.” diye konuştu. Atletico ile final oynamaktan dolayı çok iyi hissettiğini kaydeden milli yıldız, taraftarın üstünlüğü sağlayacağı için çok rahat olduklarını dile getirdi. @EL GUIJAR adlı twitter kullanıcısının “Finali kazanırsak saçını keser misin?” sorusunu gülerek cevaplayan Arda Turan, “Saçlarımı keseceğim, maçı kazanırsak” dedi.
Okunma Sayısı: 725
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.