"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oyuna gelmeyelim

31 Aralık 2023, Pazar
SÜPER KUPA FİNALİNDEKİ PROVOKASYONUN YENİ BİR “KEMALİST LİNÇ” DALGASI İÇİN KULLANILMASINA VE GEREK ÜLKEMİZDEKİ İÇ BARIŞI, GEREKSE DIŞ İLİŞKİLERİMİZİ TAHRİP ETMESİNE İZİN VERMEYELİM.

EMRİVAKİNİN ARKA PLANI

FIFA kurallarına göre maçta giyilecek formaların önceden belirlenmesi ve bildirilmesi gerekirken bir son dakika emrivakisi ile böyle bir skandala meydan verilmesinin arkaplanının ciddi şekilde sorgulanıp aydınlatılması gerekiyor.

İKTİDARIN TAVRI

Olay Kemalist kesimler tarafından bir kez daha yoğun bir “resmî ideoloji” propagandası ve dayatması için kullanılırken, böyle bir durumun yaşanmasına sebep olan iktidarın da aynı ağzı kullanarak sergilediği tavır ibretle izleniyor. 

ARAP DÜŞMANLIĞINA HAYIR

Başlatılan kampanyanın “Arap düşmanlığı” boyutuna vardırılmasının Türkiye’nin Arap ve İslam âlemiyle ilişkilerini yeniden bozması riskine dikkat çekilerek, böyle birşeye kesinlikle müsaade edilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Okunma Sayısı: 1201
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Harun

    31.12.2023 15:06:01

    Garip garip işler

  • Berat

    31.12.2023 15:05:30

    Evet. Mümin bildiğim arkadaşlarım Arap karşıtı şeyler paylaşıyor. Şaşıyorum. Yaşanan olaylar bazı yetkililer arasında yaşanmış. Sınırlı sayıda insanı ilgilendiriyor. Başka ülkelere gidince de tişört giyilmiş mi bu yıl? Oralarda uygulama nasıl olmuş merak ediyorum?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı