"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kavala’nın yeniden yargılama talebine ret

06 Temmuz 2024, Cumartesi
Gezi Parkı protestolarıyla bağlantılı olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve cezası onanan iş insanı Osman Kavala’nın avukatları tarafından yapılan kanun yararına yeniden yargılama talebi, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi.

T24’ten Murat Sabuncu’nun haberine göre kararda, hükümete karşı suçlar kapsamında değerlendirilen 312. maddeye atıfta bulunularak, “Dosya kapsamına, dayandığı gerekçeye ve mahkemenin takdirine nazaran, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinin 25 Nisan 2024 tarihli ve 2024/65 değişik iş sayılı kararı aleyhine kanun yararına bozma yoluna gidilmemiştir” ifadeleri kullanıldı. Bu kararın gerekçeleri arasında, suçun mağdurunun Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olduğu ve yürütme gücüne yönelik saldırıların önlenmesi amaçlandığı vurgulandı.

Okunma Sayısı: 610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arsla

    7.7.2024 14:53:11

    Ben kavala ve gezi konusunda yeterli malumat sahibi olmazsam bile, Kanaatime göre sanki gezi olaylarına katılanların suçları sanki Hepsi Kavalaninn üstüne yüklenerek Adeta Adam GUNAH KECİSİNE dönüştürüldü Mesela Gezi olaylarına katılanlardan biri en az burnu kanamadigi gibi Senelerce de Tarihii dizide oynadı HEM De BASROLDE O günleri paylsimlrina ya da gazete baş sayfalaruna bakilirsa Adam Ayna gibi ortada Selam ve dus

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı