|
MERKEZ Bankası Danışmanı Zafer Yükseler, mali kurala geçişin öngörüldüğü 2011 yılında genel seçimlerin yapılacağına ve küresel krizin olumsuz etkilerinin süreceğine dikkati çekerek, bu durumun mali kurala geçişe ilişkin bazı riskleri ve avantajları beraberinde getirdiğini belirtti.
|
Kiler, 2010’da yüzde 33 büyüme hedefliyor
|
‘Balyoz’ indi, dolar 1,53’ü aştı
“BALYOZ” gözaltıları nedeniyle siyasi endişelerle dolar 1,53 liranın üzerine çıktı. Bankalararası piyasada dolar 1,5320 ile son 7 ayın zirvesine yükseldi.
|
KAYSO: Seçimler zamanında yapılmalı
KAYSERİ Sanayi Odası’nın (KAYSO) 159 firmayla yaptığı anketten, 2009’un son 6 ayında krizin etkili olduğu, firmaların 2010 için umutlu oldukları sonucu çıktı.
|
Organik tarıma, dekar başına 20 lira destek
TARIM ve Köyişleri Bakanlığı, organik tarımı teşvik amacıyla, bu yıldan itibaren organik tarım yapan çiftçilerin belirlenip, desteklenmesine yönelik çalışma başlattı.
|