Bağcılar Malta’da hizmet veren Tadım Pide temizliğine o kadar güveniyor ki, müşterilerine, “İmalathanemizi gezmeden pide ve böreklerimizden yemeyin” diyor.
Kiracısı ve çocukluk arkadaşı Vezir Eskin ile ortak olan Enver Hacısalihoğlu, firmanın 1981 yılında Bağcılar Parseller’de kurulduğunu, kendisinin ise firmaya üç yıl önce ortak olduğunu söyledi. Pide imalatıyla kendinin, börekle de ortağının ilgilendiğini ifade eden Hacısalihoğlu, sabahları su böreği, kol böreği, pohaca, açma gibi ürünleri; saat 12:00’den sonra ise ağırlıklı Karadeniz pidesi olmak üzere Bafra pidesi, Kastamonu kır pidesi, pizza satışı yaptıklarını kaydetti.
Temizliğe çok dikkat ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, “Sadıkoğulları Tadım Pide olarak imalathanemizi herkese açıyoruz. Herkes imalatımızı gezip bakabilir. Müessesemizde ‘imalatımızı gezebilirsiniz’ yazılı bir tabelamız var. Gelen müşterilerimize de bunu söylüyoruz” dedi.
Müşterilerinin en çok, kavurma ve kaşarlı Karadeniz pidesi, tavuk etli pide ve Türk usülü pizza yediğini dile getiren Hacısalihoğlu, kavurmayı Rize’den getirdiklerini diğer malzemeleri de kalitesiyle isim yapmış firmalardan aldıklarını söyledi. Parseller, Yenibosna, Bağcılar, Göztepe’de iki şube olmak üzere 5 şubeleri olduğunu da belirten Hacısalihoğlu, hedeflerinin her yıl yeni bir şube açmak olduğunu kaydetti.
|