"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir haftada 334 yangın yaşandı

01 Ağustos 2024, Perşembe 23:54
Orman Genel Müdürlüğü, son bir haftada orman ve orman dışı olmak üzere toplam 334 yangına müdahale edildiğini bildirdi.

Son bir haftada, İzmir, Gaziantep, Antalya, Denizli başta olmak üzere birçok bölgede yangın çıktı. Orman Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, başta İzmir, Gaziantep, Antalya, Denizli olmak üzere birçok bölgede toplamda 334 yangın olayı yaşandı. Orman Genel Müdürlüğü son bir haftada çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, son bir haftada 148 orman, 186 orman dışı alan yangınla mücadele edildiği belirtidi. İzmir’in Dikili, Bayındır, Urla ve Gaziemir ilçeleri ile Hatay Hassa, Gaziantep Şehitkamil, Muğla Milas, Antalya Serik, Yalova Armutlu, Kahramanmaraş Onikişubat ile Denizli Çivril ilçeleri başta olmak üzere birçok bölgede ormanlık ve orman dışı alanda yangın çıktı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1047
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı