"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ucube sistemden kurtulma imkânı doğdu

02 Nisan 2024, Salı 02:36
Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun, 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından değerlendirmeler bulunan Salih uzun şunları söyledi: “Seçim öncesi her programda ısrarla, inatla ve umutla söylediğimiz husus nihayet gerçekleşti: AKP / Cumhur bloğu radikal bir şekilde geriledi ve böylece siyasal iklim değişti. Bu yeni siyasal iklim, şu anda içinde bulunduğumuz ucube yönetim modelinden kurtulup, parlamentoyu merkeze alan, Türkiye’nin sosyolojisine uygun, çoğulcu yepyeni bir siyasal düzen kurulabilmesi için tüm muhalefet aktörlerine imkan ve motivasyon sağlamıştır. Beklediğim dip dalga buydu. Bunu başaran milletimizin sağduyusuna minnettarım.”

Mehmet Kara - ANKARA

Okunma Sayısı: 1758
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Munir

    2.4.2024 14:14:32

    DP derhal genel kongreye gidip yeni bir ekip, yeni bir ruh ve heyecanla Demirkırat misyonunu Menderes-Demirel çizgisine oturtmalıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı