"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti'de Bilge Yılmaz istifa etti, Meral Akşener'i istifaya davet etti

31 Mart 2024, Pazar 22:41
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Bilge Yılmaz "İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi ve ekledi "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum." dedi

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Bilge Yılmaz "Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok.

Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." dedi.

Yılmaz, 2021'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı oldu.

Partide Erhan Usta’nın grup başkanvekilliği görevine getirilmesi sonrasında, 23 Aralık 2021 tarihinde İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığına atandı.

AA

Okunma Sayısı: 1764
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    1.4.2024 01:23:59

    Zirveye çıkışı olacak iken kendini uçuruma sürükleyen lider nasıl olur diye siyaset bilimi derslerinde emsal gösterilecek bir şahsiyet oldu. Sanırım bu liderin yarın sabah siyasetten tamamen ayrıldığının haberini duyarız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı