"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet kilitlendi

08 Mayıs 2024, Çarşamba 00:06
Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun, 31 Mart seçimlerinden sonra toplumda bir rahatlama olmasına rağmen bürokrasinin görevden alma endişesi sardığının bunun da devleti kilitlediğini söyledi.

Sosyal medya hesabından “cumhurbaşkanına açık çağrı” yapan DP’li Uzun, “Sayın Cumhurbaşkanı; 31 Mart Seçimlerinden sonra toplumda bir rahatlama oldu ama bu sefer de bürokrasi tutuşmuş durumda. Bakanlıkların tamamında sizden kaynaklanan büyük bir korku ve endişe hâkim. Malumunuz hepsinin kaderi sizin iki dudağınız arasında. Bakanlarınızın hepsini ‘görevden alınma’ endişesi sarmış. Bu endişe tümüyle bürokrasiyi kilitlemiş durumda. Kabinede değişiklik yapma niyetiniz var mı bilemiyorum. Görevden alacağınız bakan varsa bir an evvel almalısınız. Böyle bir niyetiniz yoksa da herkesin görevine devam edeceğini ilan etmelisiniz. Rahatlasınlar. Takdir elbette sizindir ancak bilesiniz ki; devlet kilitlendi” dedi.

İstanbul - Seyhan Şentürk

Okunma Sayısı: 1840
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Munir

    8.5.2024 12:45:30

    Merkez sağa, Demokrat sağa ihtiyaç vardır. Demokrat Parti Türkiye'de Demokrasi ve sağ duyu siyasetinin ana damarıdır. Bu damar tıkanınca Demokrat Parti arazisi üzerinde gece kondu kuran taklitçi ve çakma partiler geleneği temsil ediyoruz diye ortaya çıktılar. Nihayet takke düştü kel göründü, istikrar bozuldu, dalga ve fırtınalarla köpük dağıldı. Merkez sağ Demokrat Parti'nin boşluğunun büyüklüğü görünür olmaya başladı. Artık herkes görmektedir ki makul merkez sağ siyasetine ihtiyaç vardır. DP'nin derhal genel kongreye gidip 6 Mayıs 2012’den beri 13 yıldır başında olan, yolda kalmış taş arabası gibi kımıldamayan ve güzelim partiyi yerlerde süründüren liyakatsiz Uysal ve ekibini değiştirmesi lazım. Yeni bir ekip, yeni bir ruh ve heyecanla demirkırat misyonu ancak böyle canlanır ve alternatif olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı