"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Böyle giderse erken seçim yakın

22 Nisan 2024, Pazartesi 17:00
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Now TV’de yayınlanan İlker Karagöz ile Çalar Saat programında konuştu.

Özel, “31 Mart seçimlerin sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın. Biz bunun bir yerel seçim olduğunu unutmuyoruz. Millet sizi birinci parti olmanızı istiyoruz dedi. Sen kibrini göstermeyi sürdürürsen, millet erken seçim de ister. İnsanların cebinde parası yok. İnsanların ‘bunlarla olmuyor’ demesi erken seçim çağrısından çok daha etkilidir. Ben bir erken seçim çağrısı yapmayacağım. Ama milletimize kulak vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 993
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    27.4.2024 14:03:58

    Ayneeen! Akıl için ve Âkiller için yol BİR'dirrrr! Tabiî ki anlayana ve anlamak isteyene! Sözde Vatansever, Milliyetçi ve Dindar olanlar utansın, şayet inatla yanlışta ayak diremeye devam ederlerse ve gereğini yapmazlarsa! Meselâ; Hükumet istifa ederek, Erken SEÇIM kararı alabilir ve SEÇİM bitene kadar acele "Millî Mutabakat Hükumeti" kurulabilir! Ya da Milletin Vekilleri istifa edebilir veya ana muhalefete geçebilirler! Başka çareler aramak BOŞA KÜREK çekerek, Memleketi uçurumdan aşağı yuvarlamaktır, sadece zaman kaybı ve Millî Servetin heba olması, Vatandaşların her geçen gün dahada Fakirleşmesi, itibarımızın zedelenmesi ve EKONOMIK dev kayıplardır, vesselam!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı