"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mülakatı kaldırmaya niyetleri yok

19 Nisan 2024, Cuma 21:07
Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Adalet Bakanlığı tarafından; Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavında yapılan mülakatlar ve sınav sonuçlarına dair iddiaları TBMM’ye taşıdı.

Uzun, “Önce ‘mülakatları kaldıracağız’ dediler sonra ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ dediler ama görülen o ki ne mülakatları kaldırmaya ne de usulüne uygun mülakat yapmaya niyetleri yok” dedi. Uzun, Bakan Tunç’a şu soruları yöneltti: “Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçimler öncesinde Kamuda Mülakatların kaldırılacağı söylenmiş ve bu vaat seçim beyannamesinde de yer almıştı. Buna rağmen Bakanlığınızca yapılan Görevde Yükselme Sınavında neden ve hangi gerekçeyle mülakat yapılmıştır? Mülakatların kaldırılmamasına dair yapılan eleştiriler üzerine açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de; ‘Mülakat gibi mülakat yapacağız’ demişti. Bakanlığınızca yapılan görevde yükselme sınavında, mülakat gibi mülakat mı yapıldı? Yapıldıysa, mülakat gibi mülakatın kriterleri nelerdir?”

İstanbul - Sedat Serdar 

Okunma Sayısı: 1003
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arslan

    22.4.2024 03:31:53

    Yok kardeşim yok ..Adaletsiz,iltimas ve torpile adam seçmeye,kayirmaya,kazanması gerkenin kazanmiyana ,devam Selam ve dua

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı