"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakimiyet yeniden milletin olacak

19 Haziran 2018, Salı 01:45
MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI: 24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN RAHAT BİR NEFES ALMASI İÇİN TARİHî BİR FIRSATTIR.

Yıkmak için değil, yapmak için

SP Balıkesir adayı Mustafa Yılmaz: “24 Haziran seçimleri demokratik değişim için önemli bir fırsat. Milletimizin bu fırsatı çok iyi değerlendireceğini görüyoruz. Güçlü dip dalga yıkmak için değil, yapmak için geliyor.  25 Haziran sabahı çok daha güzel bir Türkiye’nin işaret fişeği olacak.”

Millet ittifakı şimdiden kazandı

“Millet İttifakı şu anda bile kazanmış ve bu millete kazandırmıştır. Bu ittifakın içinde milletimizin her rengi, her kokusu, her farklılığı var. Kutuplaşmanın yerine kucaklaşmayı, çatık kaşın yerine tebessümü tercih eden; öfkenin yerine merhameti esas alan bir ittifak.”

Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Kazanan Millet İttifakı olacak

***

Olumsuz sarmaldan çıkacağız

İYİ Parti İzmir adayı Metin Dökmeciler: “Hür seçimlerin mimarı DP olarak 24 Haziran’ı, hâkimiyetin yeniden millette tecelli edeceği bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Millet İttifakı, inşaallah olumsuz sarmaldan çıkışın, Türkiye’nin derinden nefes alışının milâdı ve vesilesi olacak.”

Demokratik dönüşümün başlangıcı

“İnandığımız demokratik değerler, adalete olan inancımız, milletimize karşı sahip olduğumuz sorumluluk ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlılığımız gereği, 24 Haziran’ın, Türkiye’de topyekûn bir demokratik dönüşümün başlangıcı olacağını düşünüyoruz.”

Devamını Okumak İçin Tıklayınız:

Demokratik olmayan bu siyaset, mutlaka değişmeli

Okunma Sayısı: 3524
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı