"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu kısıtlamalar bir itiraftır

17 Nisan 2024, Çarşamba 18:58
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet- Gelecek Partisi ortak grup toplantısında konuştu.

Davutoğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Başta sayın Erdoğan olmak üzere dünya liderlerine bir çağrım olacak ve yeni bir girişim başlatacağız. Biz de devlet imkanı yok, paramız pulumuz da yok. Ama Gazze için çarpan bir yüreğimiz var. Bu kısıtlamalar bir itiraftır. Dahasına bakarsanız bir suç duyurusur. Bu kıstlama listesi üzerinden Uluslararası Adalet Divanı ‘Bu soykırımdır’ dediğinde bu ticareti yapan herkes uluslararası hukuk suçu işlemiş olacak. Şimdiden söylüyorum. Özel şirketlere de kamu şirketlerine de iktidar sahiplerine de... Şimdiden söylüyoruz. ”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    19.4.2024 12:03:13

    Doğru ve yerinde bir açıklamadır bu.Zira MHP li bir vekilin acziyet ve teslimiyeti gösteren beyanına,iktidarın hala canilere silah,mühimmat ve gıda sevkinin elbette bir karşılığı olarak cezai müeyyideye muhatap olması gerekir. AKPMHP alenen işlenen bu soykırıma ortaktır. Nasıl kii ÇİN Zaliminin UYGUR dindaş ve soydaşıma soykırımını savunan bir MHP li parti yetkilisin beyanları da bu iktidar ve ortakalrının insanlık suçu işlemede asla tereddüt etmediklerinin göstergesidir. AKPMHP liler bir ANTONİA GRRİZMAN futbolcu kadar insanlık suçuna karşı çıkacak cesaret,maharet,dirayet ve vicdan sahibi olmayı maalesef gösteremedileeer. (A.GRİZMAN 1 MİLYARTL'lik maddi menfaatini iade edecek kadar soykırm ve zulme karşı çıkışını gösteren sade futbolcu amma insan imiş.)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı