Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da yüzler gülmüyor

TÜRKİYE KUPASI'NDA GENÇLERBİRLİĞİ İLE 1-1 BERABERE KALARAK YARI FİNALDE ELENEN SARI-KIRMIZILI EKİP, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MAÇI HAZIRLIĞINA MORALSİZ BAŞLADI.

GALATASARAY, hafta sonunda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla başladı. Fortis Türkiye Kupası'nda 1-0 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak yarı finalde elenen Sarı - kırmızılı ekip ligde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik sorumlu Cevat Güler yönetiminde sabah yapılan çalışmada Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular alt sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmasının ardından maçta oluşan sakatlıklar nedeniyle tedavi ve terapi seansı için sağlık merkezine geçtiler. Diğer oyuncular ise antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı.

FLORYA REVİRE DÖNDÜ

Gençlerbirliği karşılaşmasında sol kasık adalesinde oluşan ağrı nedeniyle maçı tamamlayamayan Servet Çetin'in hemen başlanan tedavisi sağlık merkezinde sürdürüldü. Servet ile birlikte hafif bel ağrısı şikâyeti olan Mehmet Topal, sağ baldırında ağrısı olan Volkan Yaman, maçta sağ ayak bileğine aldığı bir darbeye bağlı ağrı ve ödem gelişen Hakan Şükür ve sol uyluk arka adalesinde ağrısı olan Okan Buruk da sağlık ekibi tarafından tedavi edilerek dinlendirildiği öğrenildi.

LİNDEROTH VE SONG KOŞTU

Öte yandan Linderoth ve Song takımdan ayrı düz koşu ve kondisyon çalışması yaparken, Konyaspor maçında dizine aldığı darbe sonrası ameliyat olan Uğur Uçar da uzun bi aradan sonra antrenmana çıktı. Uğur, tesislerde yapılan rehabilitasyon çalışması sonrası antrenmana çıkarak takımdan ayrı düz koşu ve yürüme çalışması yaptı. Çift taraflı kasık fıtığı şikâyetleri olmasına karşın antrenmanlara katılan ve Gençlerbirliği maçı kadrosunda bulunan Hasan Şaş'ın ise bugün Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı tetkiklerden geçirilecek.

17.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Deivid: Şampiyonluk yarışı G.Saray derbisinde çözülür

  G.Saray'da yüzler gülmüyor

  Alman kaleci Trabzon'a haftaya cevap verecek

  Fenerbahçe Egemen'in transferini yalanladı

  Hakan Şükür Spor Salonu bugün hizmete girecek

  "Baba Hakkı" unutulmadı

  Cumhurbaşkanı Gül bisikletçilere ödül verecek

  Gül sevindirdi


 Son Dakika Haberleri