Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: F.Bahçe iyi yolda

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, kadro itibariyle Fortis Türkiye Kupası'nı kazanacak güçte olduklarını belirterek, ''Tek yapmamız gereken, işe sıkı sarılmak olacak. Bir de başaracağımıza inanmamız gerekiyor'' dedi.

Kendisine ait internet sitesinden açıklama yapan Alex, ''Kadromuz itibariyle kupaya ulaşacak gücümüz var. İki yıldır finallere kadar geliyor ama bir türlü kupayı kaldıramıyoruz. Umarım bu yıl, bu şanssızlığı aşar ve kupayı kazanırız. İyi yoldayız. Tek yapmamız gereken, işe sıkı sarılmak olacak. Bir de başaracağımıza inanmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Kızı Antonia'nın sağlıklı bir şekilde aralarına katılmasıyla ailesinin 4 kişi olduğunu belirten Alex, Kayserispor ile yaptıkları son lig maçında 2 gol atarak 9 gole ulaştığını, şimdilik takımdaki tek olumsuz durumun Kezman'ın sakatlığı olduğunu kaydetti.

F.BAHÇE 2 ATLET ALDI

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, atletizmde 2 sporcu transfer etti. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, atletizm şubesinin, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, 200 ve 400 metrelerde Türkiye rekortmeni olan ENKA Spor'dan Serdar Tamaç ile uzun atlama Türkiye Şampiyonu Galatasaraylı Koray Irmak'ın transfer edildiği bildirildi.

29.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞİDDETE KARARLI TEPKİ

  Alex: F.Bahçe iyi yolda

  Lider V. Manisa Fener'i ağırlıyor

  Beşiktaş-Sakarya İnönü'de kapışıyor

  Nihat, bugün eski takımına karşı oynuyor

  İmamlarla papazlar dostluk maçı yaptı

  Maradona, Honduras haberlerini yalanladı

  Güreşi Türkiye'de öğrendi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004