Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İstanbul Kitap Fuarı çeyrek asrı geride bırakıyor

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan İstanbul Kitap Fuarı, kültür ve edebiyat dünyasını bir araya getiriyor.

Yarın başlayıp 5 Kasıma kadar sürecek olan Kitap Fuarı’nın teması, ‘Kitap Fuarı’nın 25 Yılı- Bir Yolculuk Öyküsü’, Fuar’ın Onur Yazarı ise Sayın Doğan Hızlan olarak belirlendi.

Fuarda Almanya, Avusturya, Amerika Birleşik Devletleri, Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Bosna- Hersek, Ermenistan, Küba, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Makedonya, İsveç, İtalya, İran, İsrail, Romanya ve Sırbistan’dan yayınevleri ve yayıncılar birliği temsilcileri yer alıyor.

Çeyrek yüzyılı geride bırakan İstanbul Kitap Fuarı bu sene yaklaşık 500 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek. Bu yıl, 225 edebiyat ve kültür etkinliğinde 800’e yakın yazar; imza günlerinde ise, yüzlerce yazar, sanatçı, bilim adamı, gazeteci ve politikacı kitapseverlerle buluşma imkanı bulacaktır.

Ayrıca, Fuar süresince çocuklar için özel etkinlikler yer alacak. Çocuklar, TÜYAP Çocuk Kulübü kapsamında söyleşi, resim atölyesi ve okuma saati gibi 25 etkinliğe katılma olanağı bulacak ve sevdikleri yazarlardan kitaplarını dinleyebilecekler.

Yeni Asya da katılıyor

Yeni Asya Neşriyat da fuarın katılımcıları arasında. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda okuyucularıyla buluşacak olan Yeni Asya Neşriyat, yeni tarz Risale-i Nur külliyatı ve indirimli kitaplarıyla kitapseverleri fuara davet ediyor.

27.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Mevlânâyı anacak

  İstanbul Kitap Fuarı çeyrek asrı geride bırakıyor

  Osmanlı'dan kalma madalyalara Alman ilgisi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004