Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şenol Güneş içini döktü

Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, hayatının en kötü dönemini Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra yaşadığını söyledi. Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nın jüri toplantısına konuk olan Güneş, Türk futbolunda her geçen gün sorunların daha da arttığının görüldüğünü kaydederken, bu camiada 40 yılını geride bırakmaya hazırlandığını dile getirerek, ''Futbolda 20 yılı oyuncu, 20 yılı da teknik adam olarak 40 yılı geride bırakacağım. Hayatımın en mutsuz dönemini ise Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra yaşadım. Maaş almadığım Milli Takım'dan paracı diye kovuldum. Üç maymunu oynamaya gerek yok. Bunu temizleyebilmeliyiz. Namusluları kötü gösterip, namussuzları gizliyoruz'' diye konuştu.


Formula cezası ödenecek

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, FIA'nın Türkiye'ye verdiği 5 milyon dolarlık cezayı ağır bulduğunu bir kez daha

Alman futboluna ırkçılık gölgesi düştü

Almanya'da son günlerde futbol maçlarında taraftarların siyahi futbolculara yönelik ırkçı sloganlar atması ortalığı karıştırdı.


  Szmykowiak'ın gözü Avrupa'da

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Miroslaw Szmykowiak'ın her geçen gün düşen performansında oyuncunun Bordo-mavili yönetimden beklediği iyileştirmenin yapılmamasının etkili olduğu öne sürüldü.


  Barcelona'da Katalanca konuşma şartı

İspanya'nın ayrılıkçı bölgelerinden Katalonya'nın takımı olan Barcelona'da Kamerunlu ünlü futbolcu Samuel Etoo'nun, Katalanca yöneltilen bir soruya cevap vermediği için eleştirilmesinin ardından, Barcelonalı futbolcularınkontratlarında Katalanca konuşma zorunluluğunun olduğu bir maddenin bulunduğu ortaya çıktı.


  Lübnanlı çocuklar G.Saray idmanında

Esenler Belediyesi tarafından İstanbul'a davet edilen Lübnanlı savaş mağduru çocuklar, Galatasaray Futbol Takımı'nın antrenmanını izledi.


  "12 Dev Adam" birinci torbada

Türkiye'nin de yer alacağı 2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi, 19 Ekim'de İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak.


  Ünlü yıldız O'Neal emlakçı oldu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) yıldızlarından Shaquille O'Neal, Amerika'da kuracağı yeni emlak şirketiyle ilgili planlarını kamuoyuna açıkladı.


  Macaristan maçına Lüksemburghakemi

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 7 Ekim Cumartesi günü Budapeşte'de oynanacak Macaristan-Türkiye maçını Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek.


  İstanbul Büyükler Boks Şampiyonası

İstanbul Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası, dün yapılan müsabakalarla başladı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004