"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüzde 57: Ülke kötü yönetiliyor

08 Mayıs 2024, Çarşamba 16:00
Yöneylem Araştırma, 26-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Türkiye Nasıl Yönetiliyor?” anketinin sonuçlarını açıkladı.

Ankette çıkan sonuç vatandaşların hükümete olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi. “Türkiye nasıl yönetiliyor?” sorusuna katılımcıların cevapları şu şekilde: ‘Kötü yönetiliyor’ cevabını verenler: Yüzde 57. ‘Ne iyi ne kötü yönetiliyor’ cevabını verenler: Yüzde 21,4. ‘İyi yönetiliyor’ cevabını verenler: Yüzde 20,6. ‘Bilmiyorum’ cevabını verenler: Yüzde 1. Yöneylemin’in değerlendirmesi şu şekilde: “Seçmenlerin yüzde 57’si Türkiye’nin kötü yönetildiğini ifade etmektedir. Türkiye’nin kötü yönetildiğini düşünenler Mart 2024’te yüzde 51,5 seviyesindeydi. Bir buçuk aylık bir zaman diliminde 5,5 puanlık artış Türkiye’de 31 Mart sonrasında oluşan yeni siyasi atmosferle ilişkilendirilebilir. Türkiye’nin iyi yönetildiğini düşünenler 2023 yılı Aralık ayı itibariyle yüzde 24,2 seviyesindeydi, Nisan 2024’te bu oran yüzde 20,6’ya gerilemiştir.”

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 855
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı