"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Metiner: ‘Zalimlerin sonu helâk olmaktır’

19 Haziran 2018, Salı 23:15
AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, “Siyaseti yalan üzere inşa ederseniz kazansanız bile son tahlilde ebediyen kaybedersiniz” diyerek yalan üzerine kurulan iktidarların kaybetmeye mahkum olduğunu söyledi.

Metiner, “Her yol mübah, her başarı haklı değildir. Tek başına başarı haklılığın göstergesi değildir” ifadesini kullandı. Üç dönem vekillik yapan ancak 24 Haziran seçimleri öncesinde AKP’den yeniden aday gösterilmeyen Metiner’in, Star gazetesinde kaleme aldığı ‘Her yol mübah değil’ başlıklı yazısı şöyle:

“Amaca ulaşmak için her yol mübah değildir. Siyaseti yalan üzere inşa ederseniz kazansanız bile son tahlilde ebediyen kaybedersiniz. Yalan üzerine kurulan iktidarlar kaybetmeye mahkûmdur. Bir hükümdar, yani hükmetme makamında olanlar herkese karşı adaletli olmak durumundadır. Adaletten sapan bir hükümdar kendi sonunu hazırlar. Adaletten sapmak, zulme sapmak demektir. O yüzden ‘Küfürle payidar olunur ama zulümle asla payidar olunmaz!’ denmiştir. Kur’ân açık bir dille ‘Zalimlerin sonu helâk olmaktır!’ demiştir. Yüce Rabbimiz ‘Sakın zalimlere meyletmeyin yoksa size ateş dokunur!’ demiştir.”

Etiketler: mehmet metiner, akp
Okunma Sayısı: 6646
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    20.6.2018 09:19:43

    Maşaallah! Tamamıyla doğru. Bunu biz yıllardır söylüyoruz ve şu yazar gibi yeni dillendirmiş de değiliz! Günaydın! Hayırlı sabahlar ola! Bu ne feraset kardeşim! Bu intibahın sebebi ne ola ki!...

  • SertaÇ

    20.6.2018 08:09:52

    Kıvırmalar başladı. "Üç dönem vekillik yapan ancak 24 Haziran seçimleri öncesinde AKP’den yeniden aday gösterilmeyen Metiner’in" son pişmanlığı fayda vermiyor.ALLAH (c.c.) sustuğu dönemlerin hesabını sormaz mı?

  • Hasan

    20.6.2018 04:18:59

    Geç gelen adalet adalet değilse. Geç de olsa bu doğruları ifade ede bilmenin bir kıymeti varmı....Onca masum ve garibanların mağduriyeti nasıl telafi olacak...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı