"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Değişim zamanı geldi

20 Haziran 2018, Çarşamba 00:04
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray İYİ Parti Bornova ilçe teşkilâtının organize ettiği tanıtım yemeğine katıldı.

Bornova’da bulunan sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri, spor kulüpleri, sanayi esnafı, esnaf odası başkanı ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çıray, “Bu seçim partiler üstüdür. Bu seçimin kazanması gereken partisi kurucu değerlerimiz, kurucu ruhumuz ve kurucularımızdır,demokrasidir. Biz basit şeyler istiyoruz telefonda şifreli konuşmamak, acaba bizi kim dinliyor diye düşünmek istemiyoruz. Sabah uyanınca kapıyı çalan kim diye düşünmek istemiyoruz. Bizim hayallerimiz büyük hayaller değil. Dünyada saygın bir Türkiye gerekirse dünyaya kafa tutan bir Türkiye istiyoruz. Komşularıyla barış içinde yaşayan bir Türkiye istiyoruz. Irakla, Suriye’yle barış içinde yaşamak istiyoruz” dedi. 

Herkesin kimliğine saygı duyan bir devlet istiyoruz 

Çıray, “Türkiye’de değişim zamanı gelmiştir. Bunun işaretini Fenerbahçe kongresinde aldık. Biz karışan bir devlet olmayacağız. Bizim için insanların nerde doğduğu, neye inandığı, neye inanmadığının bir önemi yok. Herkesin kimliğine saygı duyan bir devlet istiyoruz” şeklinde konuştu. Anketlerin sağlıklı olmadığını söyleyen Çıray, İzmir’de bir çalışma yaptıklarını ancak kimsenin oyunu korkudan söyleyemediğini belirtti. İkinci Tura Meral Akşener’in kalacağını söyleyen Aytun Çıray “Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda bitecek. Sayın Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Tarihi değişimin virajındayız. Aklımızla mantığımızla hareket etmemiz gerekiyor. Demokrasi’yi  bu seçimle birlikte getireceğiz. Buna kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Okunma Sayısı: 1686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı