"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hızlı trende içki servisine tepki

14 Ekim 2011, Cuma
Hizmete giren hızlı trenlerde yapılan içki servisi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, hızlı treni TCDD’nin güzel bir hizmeti olarak takdirle karşıladıklarını, ancak yemek vagonlarında içki servisi olmasının aileleri rahatsız ettiğini söylüyor ve “Bu durum bizi üzüyor” diyorlar
Hızlı trenlerde içki servisine tepki
Vatandaşlar, hızlı trenlerde içki servisi yapılmasından şikâyetçi. Adem Akyol isimli vatandaş, hızlı trenlerin uzun sefer yolculuklarında yemekli vagonlarda içki servisi yapıldığını belirtti. Bu yemekli vagonlarda aileleriyle rahat yiyemediklerini ifade eden Akyol, bu sebeble şehirler arası yolculuklarda aç kaldıklarını söyledi. Trenle seyahat etmeyi sevdiklerini ancak bu durumdan rahatsız olduklarını kaydeden Akyol, şunları söyledi; “Devlet kapalı alanlarda sigara içmeyi yasaklamışsa, bir ulaşım aracı olan bu trenlerde de içki servisini kaldırmasını ve bizim mağduriyetimizi gidermesini istiyoruz.” 
Okunma Sayısı: 1775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet öndoğan

    14.10.2011 00:00:00

    lokantanın işletmesini kaç yıllığına nereye vermişler belli değilmi onun için onlarda satış yapıyor bi araştırın bakalım.

  • erdal hakveren

    14.10.2011 00:00:00

    bu habere gündemde tutmanızı taleb ediyorum.Ne olur şu ergenekoncu zihniyetin bıraktığı gölgemizden korkar olduk pisikolojisinden çıkıp o trenin yetkilisi bu ailenin çoçukların talebenin seyahat ettiği toplu taşıma aracındaki bu seviyesizliği geçikmeden düzeltsin.Nedir yani bu kadarmı alkolik bunu içmeyi tercih edenler.Hem zaten içki sunumu yapan yerlerin özel yasaları var acaba bu tren bu yasaların izinleri sınırı içine giriyormu bence çok çirkin bir görüntü biran önce kaldırılmalı medyadan bu konuda toplumsal duyarlılık oluşturmasını istiyorum.

  • Hüseyin İLHAN

    14.10.2011 00:00:00

    Yıllar önce otobüslerde sigara içiliyor ve birçok vatandaş rahatsız idi,tartışmalar-kavgalar yaşanıyordu.Yasak geldi çoook hoş ve isabet oldu.Alkol serbestliği ise hakikaten ne akıl,ne ticari düşünce nede modernlikle alakası olmayan haldir.Acilen alkolün YHT lerden kaldırılması gerekmektedir.Aslında alkolün insanlığın kullanımından kaldırılması mümkünse kaldırılsın ki cinayetler,sapıklıklar,kavgalar ve daha nice huzuru bozan problemler sona ermiş olur.Selahiyetlileri buna davet ediyor ve sessiz çoğunluğun ikazına değer vermelerini bekliyoruz.

  • ahmet

    14.10.2011 00:00:00

    kesinlikle katılıyorum. toplu taşım araçlarında içki sigara türü zararlı maddeler kesinlikle yasaklanmalı bu uygulamalarından dolayı ulaştırma bakanlığını kınıyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı