"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Validen şehit ailesine ziyaret

18 Mart 2024, Pazartesi 17:00
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte iftar sonrasında Kuzey Irak’ta Pençe Kilit operasyonunda teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Harun Yıldırım’ın Toroslar İlçesi Sağlık Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

HÜSEYİN KÜÇÜK - MERSİN

Ziyarette, şehidimiz Harun Yıldırım ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Baba Orhan Yıldırım ve anne Ayşe Yıldırım ile görüşen Vali Pehlivan, başta şehidimiz Harun Yıldırım olmak üzere bütün şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelere sabır ve başsağlığı diledi. Vali, şehidimizin ailesine Türk bayrağı takdim etti. Ziyarete Toroslar Kaymakam Vekili Zeyit Şener ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz ve Toroslar İlçe Müftüsü Bayram Danacı da eşlik etti.

Okunma Sayısı: 729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    19.3.2024 17:48:36

    ..."169- 170- Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Allah'ın, lütuf ve kereminden kendilerine verdikleri ile sevinçli bir halde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Arkalarından gelecek ve henüz kendilerine katılmamış olan şehit kardeşlerine de hiçbir keder ve korku bulunmadığı müjdesinin sevincini duymaktadırlar. " ... Âl-i imran, Meâlli Kur'an. Cenabu Allah c.c cümle ŞÜHEDA'ya rahmet eylesin, şefaatlerine mazhar etsin. Filistinli kardeşlerimizi de bir an evvel refaha, huzura, BARIŞ 'a ve tam BAĞÌMSIZLIĞA kavuştursun inşaallah, Amiiin. 😥😭😤😡🙌🌹🤲🌹😥❤🕊🕊🕊🇵🇸🇵🇸🇵🇸

  • S.topuz

    19.3.2024 17:43:30

    "Dördüncü Tabaka-i Hayat: Şüheda hayatıdır. Nass-ı Kur'anla şühedanın, ehl-i kuburun fevkinde bir tabaka-i hayatları vardır. Evet şüheda, hayat-ı dünyevîlerini tarîk-ı hakta feda ettikleri için, Cenab-ı Hak kemal-i kereminden onlara hayat-ı dünyeviyeye benzer, fakat kedersiz, zahmetsiz bir hayatı Âlem-i Berzahta onlara ihsan eder. Onlar kendilerini ölmüş bilmiyorlar.. yalnız kendilerinin daha iyi bir âleme gittiklerini biliyorlar.. kemal-i saadetle mütelezziz oluyorlar.. ölümdeki firak acılığını hissetmiyorlar. Ehl-i kuburun çendan ruhları bâkidir, fakat kendilerini ölmüş biliyorlar. Berzahta aldıkları lezzet ve saadet, şühedanın lezzetine yetişmez." Mektubat - 6 Şehidler ÖLMEZ. Cenabu Allah c.c, cümle Şühedaya gani gani Rahmet eylesin ve Aile efradına sabrı cemil ihsan etsin inşaallah. Amiiin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı